Treneri

Trenerica plivanja

Kineziolog – kineziterapeut

FREDS SWIM ACADEMY trener

Volite raditi s djecom? Tražite posao koji će vas ispuniti?

Ako ste na navedena pitanja odgovorili „DA”, možda je za vas posao FREDS SWIM ACADEMY trenera najbolji izbor. Kao FREDS SWIM ACADEMY trener moći ćete uživati u fleksibilnom radnom vremenu, profitabilnoj samostalnoj karijeri, zadovoljstvu na radnom mjestu i osjećaju ponosa koji dolazi kao privilegija članstva u FREDS SWIM ACADEMY zajednici.

Veoma smo ponosni na svoje trenere koji kroz igru i zabavu uče djecu plivati. Naši predani treneri na sat donose puno zabave, kreativnosti i ljubavi prema učenju i vodi, što djeca osjete. Uz njihovo vodstvo, učenje plivanja postaje divno iskustvo i ostaje uspomena koju mališani zauvijek pamte.

Nudimo vam:

  • Dokazanu metodu podučavanja plivanja djece svih dobnih skupina
  • Približno 20 godina iskustva u podučavanju i obuci trenera
  • Višestruke karijerne odabire: samozaposleni trener ili zaposlenik unutar FREDS SWIM ACADEMY
  • Edukacijsku potporu na seminarima i treninzima
  • Priliku da unesete pozitivne promjene u život svojih plivača

Tražimo ljude s:

  • Prijašnjim iskustvom u podučavanju djece i plivanja ili oboje
  • Akademskom pozadinom

Trening za trenere

Treninzi se održavaju u malim grupama te su osmišljeni da potaknu želju za podučavanjem kod naših kandidata.

Izbor tečajeva

Kandidati mogu izabrati da postanu treneri plivanja za dojenčad i mališane do 4 godine i treneri plivanja za djecu stariju od 4 godine, ovisno o vlastitim interesima i prethodnom iskustvu.

Pojedinačni tečajevi traju 5 – 7 dana i sastoje se od interaktivnih predavanja i rada na bazenu. Nakon tečaja kandidatu se dodjeljuje trener mentor te asistira na približno 50 sati na bazenu kada stječe uvjete za pristupanje ispitu. Ispit se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela na bazenu.

Kandidat koji je uspješno završio trening, dobiva FREDS SWIM ACADEMY certifikat koji mu omogućuje podučavanje u FREDS SWIM ACADEMY centrima u Hrvatskoj i inozemstvu.

hrHR

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti