Plivanje za mališane

Plivanje za djecu od 2 do 4,5 godine starosti

U dobi od dvije godine naglasak je na učenju pravilne tehnike rada nogu, tj. učenju pokreta “žaba” koji bi u ovoj fazi trebalo dovesti do automatizma. Koriste se razni šareni rekviziti kao što su daske, loptice i ostale stimulirajuće igračke pomoću kojih djeca kroz igru lakše i brže uče, a da toga nisu niti svjesna.

Na ovom stupnju programa djeca su u vodi također uz blisku osobu, ali se sve više integriraju u grupni rad i zajedničko izvođenje zadataka. Koriste se crveni i kasnije narančasti obruči (SWIMTRAINER).

 • Program se održava kontinuirano tijekom godine kroz 4 ciklusa:
  • jesenski ciklus / 10 sati / jednom tjedno / rujan, listopad, ½ studenog
  • zimski ciklus / 10 sati / jednom tjedno / ½ studenog, prosinac,siječanj, ½ veljače
  • proljetni ciklus / 10 sati / jednom tjedno / ½ veljače, ožujak i  travanj
  • ljetni ciklus / 4-6 sati / jednom tjedno/ svibanj i lipanj
  • ljetni intenzivni ciklus u srpnju traje 2 tjedna / 6 sati / članarina 450,00 kuna
 • Cijena desetotjednog ciklusa iznosi 750,00 kn
 • Sat u bazenu traje do 40 minuta
 • Mjesto i termin održavanja: Centar Mali dom, Baštijanova 1 D (od ponedjeljka do petka, SRC Svetice, Maksimirska 126 i Zimsko plivalište Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10 –  Pogledaj lokacije
 • Kako biste se prijavili u program, potrebno je ispuniti Obrazac za iskazivanje interesa

Nakon što primite povratnu informaciju o slobodnom mjestu u programu, potrebno je upoznati se sa zlatnim pravlima i kontraindikacijama te ispuniti online PRIJAVNICU.

Zlatna pravila

Naše obaveze prema vama, uvjeti sudjelovanja u programu, otkazivanje i prebacivanje dolazaka, nadoknade, upute za rad na bazenu, informacije o Swimtrainer obruču i neoprenskim hlačicama, upute za ponašanje na bazenu…

Kontraindikacije

Uzrok za prisutnost patogenih organizama su bolesni kupači. Zato važi apsolutna zabrana ulaska u bazen prilikom bolesti navedenim u ovom dokumentu. Isto važi i za oboljenja kontaktne osobe.

Prijavnica

Upiši se u Plivački klub Natator

Povrat rezervacije vršimo isključivo uz liječničku potvrdu.

Preostali iznos uplate potrebno je izvršiti prije početka ciklusa.

Svi sudionici programa moraju se pridržavati pravila o korištenju opreme na bazenu.

Molimo doći 15 minuta prije početka termina.

Što ponijeti na bazen

Platnene pelenice kao podloga za presvlačenje, krema za pelensku regiju, ručnik za bebu i roditelja, gel za tuširanje, sušilo za kosu, kapa za bazen i natikače samo su neki od predmeta koje je potrebno ponjeti na bazen…

Oprema za bazen

Poštovani korisnici bazena, radi higijenskih i zdravstvenih razloga poželjno je nošenje kapa za plivanje kao i odgovarajuće odjeće. U ovom dokumentu možete pronaći primjere ispravne odjeće prilkom dolaska na bazen.

Za naše članove i sve zainteresirane roditelje, četiri puta godišnje organiziramo uvodna predavanja. Na predavanjima predstavljamo FREDS SWIM ACADEMY metodu plivanja koja postupno i na djeci prilagođen način u svakoj fazi razvoja pruža doživljaj uspjeha i sigurnosti u vodi potreban djeci kako bi uspješno naučila plivati i stekla doživotno pozitivan odnos prema vodi; govorimo o organizaciji dolaska/odlaska s bazena s dojenčadi i mališanima; sigurnosti na bazenu; o SWIMTRAINER plivačkom kolutu; o prednostima ranog plivanja i kako ono utječe na cjelokupni razvoj dojenčeta i mališana; preduvjetima za vježbanje u vodi,  apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za vježbanje u vodi, zlatnim pravilima itd.

Prikazujemo i video plivanja za svaku dob, a roditeljima dajemo mogućnost da dobiju odgovore na sva postavljena pitanja tijekom interaktivnog predavanja.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti