Plivanje za mališane

Plivanje za djecu od 2 do 4,5 godine starosti

U dobi od dvije godine naglasak je na učenju pravilne tehnike rada nogu, tj. učenju pokreta “žaba” koji bi u ovoj fazi trebalo dovesti do automatizma. Koriste se razni šareni rekviziti kao što su daske, loptice i ostale stimulirajuće igračke pomoću kojih djeca kroz igru lakše i brže uče, a da toga nisu niti svjesna.

 • Program se održava kontinuirano tijekom godine kroz cikluse:
  • 1. jesenski ciklus  / jednom tjedno / rujan, listopad
  • 2. jesenski ciklus / jednom tjedno / studeni, prosinac
  • zimski ciklus / jednom tjedno / siječanj, veljača
  • proljetni ciklus / jednom tjedno / ožujak, travanj
  • ljetni ciklus / jednom tjedno / svibanj i ½ lipnja
  • ljetni intenzivni ciklus od 2 do 5 dolazaka tjedno, ovisno o dobi / ½ lipnja i srpanj
 • Plaća se mjesečna članarina 50€
 • Sat u bazenu traje od 30-45 minuta (ovisno o dobi)
 • Mjesto i termin održavanja: Centar Mali dom, Baštijanova 1 D (od ponedjeljka do petka) i SRC Svetice, Ul. Divka Budaka 21 – Pogledaj lokacije
 • Kako biste se prijavili u program, potrebno je ispuniti Obrazac za iskazivanje interesa

Nakon što primite povratnu informaciju o slobodnom mjestu u programu, potrebno je upoznati se sa zlatnim pravlima i kontraindikacijama te ispuniti online PRIJAVNICU.

Zlatna pravila

Naše obaveze prema vama, uvjeti sudjelovanja u programu, otkazivanje i prebacivanje dolazaka, nadoknade, upute za rad na bazenu, informacije o Swimtrainer obruču i neoprenskim hlačicama, upute za ponašanje na bazenu…

Kontraindikacije

Uzrok za prisutnost patogenih organizama su bolesni kupači. Zato važi apsolutna zabrana ulaska u bazen prilikom bolesti navedenim u ovom dokumentu. Isto važi i za oboljenja kontaktne osobe.

Prijavnica

Upiši se u Plivački klub Natator

Svi sudionici programa moraju se pridržavati pravila o korištenju opreme na bazenu.

Molimo doći 15 minuta prije početka termina.

Što ponijeti na bazen

Platnene pelenice kao podloga za presvlačenje, krema za pelensku regiju, ručnik za bebu i roditelja, gel za tuširanje, sušilo za kosu, kapa za bazen i natikače samo su neki od predmeta koje je potrebno ponjeti na bazen…

Oprema za bazen

Poštovani korisnici bazena, radi higijenskih i zdravstvenih razloga poželjno je nošenje kapa za plivanje kao i odgovarajuće odjeće. U ovom dokumentu možete pronaći primjere ispravne odjeće prilkom dolaska na bazen.

Za naše članove i sve zainteresirane roditelje, četiri puta godišnje organiziramo uvodna predavanja. Na predavanjima predstavljamo FREDS SWIM ACADEMY metodu plivanja koja postupno i na djeci prilagođen način u svakoj fazi razvoja pruža doživljaj uspjeha i sigurnosti u vodi potreban djeci kako bi uspješno naučila plivati i stekla doživotno pozitivan odnos prema vodi; govorimo o organizaciji dolaska/odlaska s bazena s dojenčadi i mališanima; sigurnosti na bazenu; o SWIMTRAINER plivačkom kolutu; o prednostima ranog plivanja i kako ono utječe na cjelokupni razvoj dojenčeta i mališana; preduvjetima za vježbanje u vodi,  apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za vježbanje u vodi, zlatnim pravilima itd.

Prikazujemo i video plivanja za svaku dob, a roditeljima dajemo mogućnost da dobiju odgovore na sva postavljena pitanja tijekom interaktivnog predavanja.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti